Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Quiche med brokkoli, skinke og tomat

bilde 2 bilde 3 bilde 4
Dersom du bare vil ha en enkel middag kan du kjøpe ferdiglaget butterdeig i frysedisken,
kjevle den ut og tilsette skinke, egg og grønnsaker.
Fremgangsmåten finner du under : )

Ingredienser:
6 egg
6 ss fløte
200 g skinke
0,5 stk brokkoli
0,5 boks med cherrytomater, delt i to
3-4 cm chili, finhakket
1 rødløk, kuttet i halvskiver
3-5 plater butterdeig
250 g revet ost
Salt
Pepper

Stek skinken lett i pannen.
Kjevle ut butterdeigen og legg den utover paiformen.
Dytt ned i kantene.
Pisk egg og tilsett fløte. Miks sammen.
Tilsett brokkoli, skinke, rødløk, chili, salt og pepper og hell over butterdeigen.
Legg tomatene på toppen med den skårede overflaten opp.
Strø over med ost og sett i ovnen i ca 25-30 min på 180 grader varmluft.
Server med enkel spinatsalat eller nyt alene.

ferdigstekt pai

Comments

  1. Hei :) så veldig godt ut! Har du oppskrift på en god paideig hvis man skulle laget den fra bunnen? Og evnt noen tips til en vellykket pai? Jeg sliter litt med at den ofte kryper sammen i kantene og ikke ser så fin ut lenger..

    • bakeadmin says:

      Hei Emilie!
      Jeg skal se om jeg finner en god oppskrift på paideig og teste den,
      I mellomtiden kan du forsøke å brette den paideigen du benytter deg av langt over sidene av paiformen, gaffelstikke den både oppover sidene og i bunnen og forsteke den, før du tar i fyllet.
      Når paiskallet har blitt ganske godt stekt kan du ta en kniv og føre den langs kanten av paiformen.
      Du kutter da vekk all overflødig deig, og får en skarp og fin kant.
      Fyll deretter i det du ønsker, og stek til paien er fast :)

      • Tusen takk for fine tips! Det skal jeg teste ut!!
        Fortsett og lag denne fine bloggen!
        Har likt deg godt helt siden «Hele Norge Baker» :)

Hvasynes Du?

*