Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

KICK ASS FUDGE!!

bilde 1 bilde 2

Greit! Glem den fløtekaramellen fra candy king som liksom skal være digg fløtekaramell-fudge! Lag din egen! Det er såre enkelt – jeg LOVER!

Ingredienser:
1 boks kondensert melk (condensed milk, ikke Vikingmelk)
60 g smør
2 ss sirup
0,5 dl fløte
1 klype salt
1 ts vaniljepaste

Fremgangsmåte:
# Ha alt i en kasserolle bortsett fra vaniljepasten. Rør om til alt er blandet, smøret vil smelte av seg selv etterhvert, så ikke bry deg om at den ikke er oppløst. Rør konstant og la alt putre og småkoke til sukkeret er oppløst og massen er tykk, seig og lysebrun. Karamellen skal nå 120 c ca. Jeg brukte ikke termometer, så det er fullt mulig å få til dette uten å gå til innkjøp av dette.

# Når massen har boblet og kokt lenge nok (ca 10 min) trekker du den av platen, tilsetter vaniljepasten og kjører massen i miksmasteren. Det er dette som gjør karamellen til fudge! Du ser godt når massen er ferdig. Den er matt og tykk og henger igjen i vispen : )

# Skrap av ut av bollen, og legg den i en bakepapirkledt brødform eller lignende. Avkjøl, skjær i biter og nyyyyyt!

 

Her ser du et lite utvalg knask som er hyggelig å gi bort, blant annet fudge ;)

bilde 3

 

 

Hvasynes Du?

*