Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/a/4/d/bakekatten.no/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Bringebærmakroner

DSCF1619 DSCF1626 DSCF1634

Nå er det ikke lenge til 17. mai! Lag noen rød-rosa makroner til grunnlovsfeiringen med smak av bringebær og sjokolade!

Grunnoppskriften til makroner finner du her:

Ekstra ingredienser:
Raspberry bakery emulsion eller essens.

Fremgangsmåte:
Lag makronene ut i fra grunnoppskriften men tilsett 1 ts rødfarge fra Wilton eller en annen leverandør, og 1 ss raspberry bakery emulsion eller lignende. Det er viktig at det er gelefarge og ikke den tyntflytende fra butikken. Når du lager makronene, pass på å ikke piske eggehvitene for mye, eller på for høy hastighet.  En vellykket makron er hel under, mens en mislykket er hul, og sprekker på toppen.
bilde

Mens makronene setter seg eller steker lager du sjokoladeganachen.

Ingredienser sjokoladeganache:
120 g mørk sjokolade, grovhakket
0,4 dl kremfløte

Kok opp kremfløten og tilsett den mørke sjokoladen.
La smelte. Sett til avkjøling.
Når kremen er passe tykk legger du den i en sprøytepose og lager en sirkel mens du jobber deg innover på den ene halvdelen av makronen.
Sett på den andre halvdelen og klem lett sammen.

 

 

 

Hvasynes Du?

*